Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika
Belpolitika
Ma kezdődik a Kortárs Művészeti Fesztivál Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2018. május 11.
A Fő utca fölött már napokkal ezelőtt lobogtak a művész-zászlók: ma kezdődik a Kortárs Művészeti Fesztivál. Egészen május 19-ig tart a programsorozat, a Zichy ligetben állandó kiállítások, látványosságok, koncertek, kortársbalett-est, diákprodukciók – és már ma este kertmozi várja a nézőket.
Tovább...
 
Nemzetközi Családnap a legszelídebb motorosokkal Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2018. május 11.
A Családok Éve rendezvénysorozathoz kapcsolódóan szervezi meg a Nemzetközi Családnap rendezvényt a Széna Egyesület a Családokért. Május 13-án, vasárnap 16.00 órakor az Országalmától indul a legszelídebb motorosok felvonulása az Alba Plaza-ig. A megnyitót követően átadják a Vándorbölcsőt, majd sor kerül az "Alkot a család" rajzpályázat díjátadójára is.
Tovább...
 
Királyi Vigasságok családi sport- és egészségnap Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Tímea   
2018. május 11.
ImageKirályi Vigasságok címmel szervezi meg idén is hagyományos sport- és egészségnapját a Székesfehérvári István Király Általános Iskola. Május 12-én, szombaton a legkülönfélébb ingyenes szűrésekkel, sportprogramokkal, versenyekkel, kézműves programokkal, kisállat kiállítással várják a családokat.
Tovább...
 
Akár 6 millió forinttal is többet ér egy szigetelt családi ház Nyomtatás E-mail
Írta: Tölgyi Krisztina   
2018. május 11.
ImageEgyes megyékben akár 6 millió forinttal is többet ér egy családi ház, ha megfelelően szigetelt. A legnagyobb különbség a szigetelt és nem szigetelt házak ára között Csongrád és Bács-Kiskun megyében tapasztalható, de országos szinten is átlagosan 20%-kal magasabb négyzetméteráron adható el egy energiahatékony otthon – derült ki a Knauf Insulation és az Otthontérkép legfrissebb felméréséből.
Tovább...
 
A Vannet lett a Magnus internetszolgáltatója Nyomtatás E-mail
Írta: Vannet   
2018. május 11.
ImageSzerződést kötött a Pécs egyik vezető üzleti internetszolgáltatójává váló Vannet és a város legújabb nagyberuházása, a pogányi repülőgépgyárat építő Magnus Aircraft. Az ultrakönnyű kisrepülőket gyártó vállalat az egyre népszerűbb mikrohullámú technológiával kapcsolódik a világhálóra.
Tovább...
 
Német nemzetiségi és hagyományőrző nap lesz pénteken Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2018. május 10.
Pénteken nemzetiségi és hagyományőrző napot tartanak a Felsővárosi Általános Iskola udvarán. A harmadik alkalommal megrendezett egész napos program népi játszótérrel, gólyalábas vásári komédiával és élőzenés táncházzal várja az érdeklődőket.
Tovább...
 
Mi okozhat köhögést? Nyomtatás E-mail
Írta: PatikaMagazin - Tüdőközpont   
2018. május 10.
ImageGyakori légúti megbetegedések jellegzetes tünete a köhögés. A panaszok hosszabb időn át is jelentkezhetnek, de mi állhat az elhúzódó köhögés hátterében?
Tovább...
 
BBQ VB-re készül a Fejér megyei csapat! Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2018. május 10.
ImageA Katka Gergő Barbecue (KGB) csapata nyerte meg a Meat Smoke and Beer BBQ Competition nemzetközi viadalt. A székesfehérvári és velencei illetőségű társaság így a valaha volt legeredményesebb magyar csapatának mondhatja magát, s már a 6. helyen állnak a 2018-as európai ranglistán! Sőt, meghívást kaptak a VB-re is!
Tovább...
 
Az állatvédelem oktatása, az önkéntes-hálózat fejlesztése Nyomtatás E-mail
Írta: Csordás Csilla   
2018. május 10.
ImageBiztonságban, megfelelő környezetben, kiváló szakmai háttérrel gondozzák a HEROSZ Fehérvári Állatotthonába kerülő állatokat immár több mint 25 éve. Több tízezerre tehető a meggyógyított és szerető gazdához juttatott állatok száma.
Tovább...
 
Országos érmegyűjtő találkozó a Művészetek Házában Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2018. május 10.
Szabad éremcsere és vásár, előadások, valamint kiállítás is lesz a Magyar Éremgyűjtők Egyesülete Fejér Megyei Alba Regia Szervezetének hagyományos tavaszi rendezvényén. Május 13-án, vasárnap a Művészetek Házában megemlékeznek a 2018-as év jubileumi évfordulóiról, és bemutatják a „Fehérvári nagyjaink” éremsorozat legújabb, hatodik tagját is. A találkozóra vasárnap 8.00 órától várják az érdeklődőket, míg a kiállítás május 13-18-ig látogatható 10-18 óra között.
Tovább...
 
A legszelídebb motorosok felvonulásával indul a Nemzetközi Családnap Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2018. május 10.
Image2018 a Családok éve, melyhez kapcsolódóan a SZÉNA Egyesület kiemelt programokat szervez, melyek fővédnöke Spányi Antal Megyés Püspök, támogatója az Emberi Erőforrások Minisztériuma.
Tovább...
 
<< Első < Előző 951 952 953 954 955 956 957 958 959 960 Következő > Utolsó >>

Eredmények 10495 - 10505 / 20365